Robotpalletering

Robotpalletering

Vi leverer også robotpalletering med løsninger baseret på MOTOMAN robotter. Vi fremstiller selv, baseret på vores årelange erfaring med egne portalrobotter, pick-up enheder og øvrigt perifert udstyr.

Palleteringsrobot

På baggrund af den palleterings kvalitet, som vi har på vores egne fremstillede palleteringsanlæg, og som de løsninger, vi har set på markedet, ikke levede op til, så var kravet til os selv, at vi ville fremstille en palleterings pick-up enhed, som trods de mangler en robot trods alt har, ville gøre, at vi kom så tæt på det ideelle som muligt.

Robotpalletering af sække

Vores egen designede og fremstillede sidegriber enhed er konstrueret således, at der ud over de fordele den har med hensyn til placerings nøjagtighed, så kan den også udføre toppres på den enkelte sæk, så overlap palletering også er mulig, og at normal side-ved-side palletering bliver meget optimal, stabil og ligefrem smuk.

Nu er en palleteringsrobot velegnet til at stille op, hvor der er meget lidt plads. Derfor har vi også udviklet yderligere på vores sidegriber, således at vi også kan gribe en tompalle fra en stabel og påsætte den på en palleteringsplads eller på en rullebane.

Endvidere har vi udstyr på griberen selv for pålægning af bund- mellem- og toppap. Disse mange funktioner og den opnåede ønskede palleterings kvalitet gør, at kapaciteten ikke er voldsom høj, men hvis der er plads til et aut. pallemagasin og en papdispenser, så kommer vi op på en højere kapacitet. Hvis vi så slækker lidt på palleterings-kvaliteteten og anvender en dobbeltgriber, hvor sækken smides, så kan vi komme op på en endnu højere kapacitet. Hvis ønsket så er højere endnu, så kan det være, at vi måske foreslår et vores egne fremstillede høj kapacitets palleteringsanlæg.

Robotpalletering af kasser

Vi har naturligvis også leveret palleteringsrobot løsninger til palletering af kasser, hvor vi anvender vores egen vacuum griber. Vi har også leveret et projekt med aut. værkstøjsveksler, hvor der kan skiftes imellem sidegriber for sække og vacumgriber for kasser.

Robotpalletering af bøtter/spande

Vi har leveret et robot palleteringsanlæg for forskellige størrelser bøtter/spande med fugemasse til Henkel, Østrig. Et meget vel fungerende palleteringsanlæg, med en høj kapacitet, da det tager 5 hhv. 6 bøtter/spande ad gangen.

De-palletering

De-palletering er naturligvis også muligt, og dette gælder både sække og kasser.

Robotcelle

Vi har også leveret mange robot celler “placer og kør”, med 2 pallepladser. Her kan der palleteres på den ene plads, imens pallen på den anden plads skiftes. For kasser og/eller sække. Lav investering, leasing også mulig.

Vi fremstiller i øvrigt selv 13 typer palleteringsanlæg med kapacitet op til 4000 enheder i timen og alt øvrigt periferert udstyr.

Vi kan også tilbyde turnkey linier inklusive afsækningsanlæg, vikler eller hættestrækanlæg. I samarbejde med de førende leverandører i verden, overtager vi så ansvaret for hele linie-leverancen.

Klik her for at downloade PDF brochure om robotpalletering.

Se også en af vore videoer

Robotpalletering, melsække
Robotpalletering, 3-vejs melsække med aut. produktskift
Robotpalletering, robotcelle
Robotpalletering, 2 typer spande
Robotpalletering, plastiksække (med multi tool)

CONTACT

NEWSLETTER

Sign up and recieve special offers directly to Your mailbox.

E-mail: